Din lokale herretøjsforretning

For over 65 år siden blev herretøjsbutikken Mr. Lønskov etableret tilbage i 1959 af Jørgen Lønskov, og har lige siden ligget i Viby Centret. I dag er Mr. Lønskov ejet af Per Dreier og Henrik Christensen, som begge har været kendte profiler i butikken i mange år.

Mr. Lønskov har været i udvikling, og består i dag af hele tre butikker: Mr. Lønskov og Blue Note, som begge ligger i Viby Centret, samt Mr. Lønskov Odder som du finder på Tovet 7 i Odder.

Herretøj for alle

I alle butikkerne finder du en opgraderet herremode, som spænder bredt, så der er noget for alle. Gå på opdagelse i vores store sortimentet, som dækker hele bredden fra de mindre kendte mærker til de kendte, højprofilerede mærker – med en tilsvarende prisspredning fra den moderate til den eksklusive prisklasse.

Vores sortiment byder både på tøj til konfirmanden og hverdagstøj og erhvervsbeklædning til den voksne mand. Vi har et stort udvalg af moderigtigt tøj i størrelser fra XS til 6XL i udvalgte mærker, så du er sikker på at finde noget til dig.

God service er en mærkesag

Hos Mr. Lønskov er god service højt prioriteret. Vi er her for vores kunders skyld og opfatter det som vores allervigtigste opgave at rådgive og vejlede vores kunder bedst muligt.

Målet for os er tilfredse kunder, som har lyst til at komme igen. Det giver os et smil på læben, hver gang vi kan hjælpe vores kunder med at finde det rette tøj for dem, så de går glade og tilfredse herfra.